Information for student

  MICROSOFT TEAMS PLATFORM

 

  • Pentru a putea participa la cursurile on-line, care se vor desfăşura pe platforma Microsoft Teams, vă rugăm să vă activaţi conturile create accesând office.com
  • Un e-mail de la Universitate, cu instrucțiuni de conectare va fi trimis fiecărui student ce deține o adresă de mail validă în baza de date a Universității. Verificați periodic mail-ul.
  • Studenţii care nu au intrat în posesia acestor conturi, sunt rugaţi să trimită un e-mail la adresa suport.it@targumures.onmicrosoft.com în care să precizeze: numele, prenumele, facultatea, specializarea, anul de studiu și adresa de e-mail.
  • Pentru a avea acces la toate resursele aplicaţiei vă recomandăm să utilizaţi platforma Microsoft Teams folosind un calculator (desktop sau laptop). Aplicaţia Microsoft Teams de pe tablete şi de pe telefoanele mobile are funcţionalităţi limitate.

INSTRUCȚIUNI DE CONECTARE PE PLATFORMA

 


 


  • Din motive de securitate, este posibil ca la următoarea conectare sa ţi se solicite o procedură de verificare printr-un cod trimis prin SMS pe numărul personal de telefon.
  1. Dă click pe opţiunea Set it up now din dreptul primei opţiuni (Authentification Phone is not configured), după care va trebui selectată din listă Romania, apoi va trebui introdus numărul de telefon (numărul de telefon trebuie introdus fără cifra zero din faţă, pentru că prefixul ţării va fi pus automat) pe care să fie trimis codul de verificare.
  2. După ce ai introdus numărul de telefon, apasă butonul Text Me. O să primeşti codul de verificare, și trebuie să il introduci în câmpul liber, după care să accesezi butonul  Verify, după care Finish.

 

Vă dorim succes !