Consilierea în carieră și succesul profesional


WORKSHOP ONLINE

Consilierea în carieră și succesul profesional

 

Organizator: Responsabil CDII – Conf. univ. dr. Adela Moraru

Data și ora:  vineri, 23  iulie, orele 16-18, Platforma Microsoft Teams

Invitați: Studenții Universității Dimitrie Cantemir (invitați prin Teams) și Membrii echipei de implementare a proiectului

Invitat de onoare: Lavinia Cosma, Consilier în carieră, Târgu Mureș

Lavinia Cosma – Consilier în carieră în cabinet individual și formator acreditat. . Interesele sale sunt în zona consilierii în carieră, activând ca și consilier în carieră în cadrul proiectelor Start în carieră și Drumul spre success. Background-ul profesional include și expertiză în managementul resurselor umane, în calitate de Director resurse umane la Institutul de Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș. Are experiență ca și trainer în domeniile comunicare și optimizare personală, furnizind training-uri pentru companii și instituții. De asemenea, timp de 4 ani, a fost deputat în Parlamentul României. Ca și consilier în carieră, are o vastă experiență atât în consilierea elevilor și studenților, cât și a adulților. Este consilier în carieră GCDF (Global Career Development Facilitator) din anul 2007, în urma absolvirii unui Master în management și consiliere în carieră, program derulat de Universitatea Petru Maior Târgu Mureș și NBCC USA (National Board for Certified Counselors).


EDUCATIONAL OFFER  ›

 Admission  2024 »

 

“Dimitrie Cantemir” University of Târgu-Mureș is institutionally accredited by the Romanian Parliament and periodically evaluated by AHPGS, a German evaluator of the quality of higher education.

If you want to have a degree in medicine, law, economics, psychology or tourism geography  we are waiting for you to join us!