Cursuri on-line pe platforma Microsoft Teams
  • Pentru a putea participa la cursurile on-line, care se vor desfăşura pe platforma Microsoft Teams, vă rugăm să vă activaţi conturile create accesând office.com
  • Un e-mail de la  Microsoft, cu instrucțiuni de conectare va fi trimis fiecărui student ce deține o adresă de mail validă în baza de date a Universității. Verificați periodic mail-ul.

 

  • Studenţii care nu au intrat în posesia acestor conturi, sunt rugaţi să trimită un e-mail la adresa suport.it@targumures.onmicrosoft.com în care să precizeze: numele, prenumele, facultatea, specializarea, anul de studiu și adresa de e-mail.

 

  • Pentru a avea acces la toate resursele aplicaţiei vă recomandăm să utilizaţi platforma Microsoft Teams folosind un calculator (desktop sau laptop). Aplicaţia Microsoft Teams de pe tablete şi de pe telefoanele mobile are funcţionalităţi limitate.     

 


EDUCATIONAL OFFER  ›

 Admission  2024 »

 

“Dimitrie Cantemir” University of Târgu-Mureș is institutionally accredited by the Romanian Parliament and periodically evaluated by AHPGS, a German evaluator of the quality of higher education.

If you want to have a degree in medicine, law, economics, psychology or tourism geography  we are waiting for you to join us!