Testimoniale

testimoniale – facultatea de medicină

„Mă numesc Georgiu Miriam I. , sunt studentă în anul IV la Universitatea ,,Dimitrie Cantemir “ profilul medicină dentară. Pe parcursul anilor am învățat diferite aspecte referitoare la medicină și în special cea dentară . Îmi aduc aminte când am fost în anul I și am intrat prima data la curs, mă așteptăm sa existe o barieră între noi si domnii doctori dar nu a fost cazul. Aceștia ne-au primit cu căldura și am început să învățam și să comunicăm cu ușurintă. Toate acestea ne-au ajutat să învățam și să creștem ca  viitori medici. Sfaturile pe care le-am primit și cunoștințele  pe care le-am acumulat o sa ne ajute mult.  Profesorii întodeauna au încercat să ne prezinte ultimele noutății din medicină. Ne sunt de mare ajutor materialele didactice  și aparatura  de ultima generație achiziționate  de facultate. Întodeauna sunt entuziasmată sa văd ce  laborator nou voi avea semestrul următor și ce obiective va atinge acesta.”

Miriam Georgiu, Anul IV
Medicină dentară

 

“Sunt mulțumită de modul de predare al profesorilor si de atitudinea lor față de studenti. Profesorii sunt răbdatori și foarte bine pregătiți. Atât profesorii, cât și cei de la conducerea Universității, sunt întelegători și atenți la cererile și părerile noastre. La Universitatea Dimitrie Cantemir, este acordată o importanță egală atât profesorilor, cât și studenților. La partea de activitate practică, Universitatea este foarte bine pregatită întrucât deține câteva dintre cele mai moderne utilități, cu o tehnologie de ultima generație”.

Alexandra Badiu, Anul IV
Medicină dentară

 

“Avangardă, tehnologie și profesionalism, asta se regăsește în Universitatea Dimitrie Cantemir.  Un program de studiu specific și bine structurat pentru fiecare cale universitară cu profesori, nu numai de nivel înalt, ci și foarte pregătit și disponibili.  O Universitate care ascultă studenții și crește odată cu ei!”

Aldo Malandrin, Anul II
Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală


EDUCATIONAL OFFER  ›

 Admission  2024 »

 

“Dimitrie Cantemir” University of Târgu-Mureș is institutionally accredited by the Romanian Parliament and periodically evaluated by AHPGS, a German evaluator of the quality of higher education.

If you want to have a degree in medicine, law, economics, psychology or tourism geography  we are waiting for you to join us!