Consiliul Superior al Magistraturii a lansat portalul Rejust

In atenția studenților Facultății de Drept

Consiliul Superior al Magistraturii a lansat portalul Rejust ↵, care oferă acces gratuit la hotărârile judecătorești și la jurisprudență.

Cetățenii și practicienii dreptului au acces gratuit la portalul Rejust ↵, o platformă unde sunt actualizate zilnic hotărârile judecătorești pronunțate de judecătorii, tribunale și curți de apel. În contul de acces, fiecare utilizator își poate salva un portofoliu cu documente din același dosar și poate filtra căutarea într-un mod mai aprofundat în funcție de tipul de instanță, de materia juridică, de obiect, de stadiul procesual, de tipul soluției (admitere, anulare, respingere etc.) și de tipul documentului (hotărâre, încheiere finală, încheiere de ședință etc.).


EDUCATIONAL OFFER  ›

 Admission  2024 »

 

“Dimitrie Cantemir” University of Târgu-Mureș is institutionally accredited by the Romanian Parliament and periodically evaluated by AHPGS, a German evaluator of the quality of higher education.

If you want to have a degree in medicine, law, economics, psychology or tourism geography  we are waiting for you to join us!